Vauhti kiihtyy Köyliön Lalliksella – Huh mikä ilta: Portion Boys, Pasi ja Anssi sekä DJ ICE K

Yleinen

Köyliön Lallintalon suosio on palannut ja keikat myyvät loppuun. Lokakuussa Lalliksen täytti ääriään myöten stadionluokan esiintyjä Haloo Helsinki! ja pian talo täyttyy taas, kun suurta suosiota ansaitusti nauttiva Vesterinen Yhtyeineen saapuu Lallintalolle. Vesterinen Yhtyeineen – kymmenhenkisen kokoonpanon käynnissä oleva kiertue huipentuu Köyliön Lallintalolla järjestettävään finaalikonserttiin 3.joulukuuta.

Meininki Lalliksella on nyt kuin kultaisella 80-luvulla ja vauhti sen kuin kiihtyy!

”Nyt on niin hyvä pöhinä Lalliksen ympärillä, että eihän tässä voi muuta kuin laittaa lisää pökköä pesään! Jengi tulee Lalliksen keikoille nyt myös isoista kaupungeista, aina Tamperetta ja Turkua myöten. Vesterisen tähdittämään iltaan järjestetään bussikyyditykset myös Helsingistä. Posiitivinen meininki Lalliksen ympärillä, niin esiintyjien, yleisön, työntekijöiden kuin koko Köyliön Yttilän kylänkin ympärillä on niin mieletön, että pitäähän tähän vastata lisäämällä vauhtia” – iloitsee keikkoja Lalliksella järjestävän Eura Eventsin tiimi.

Vauhti kiihtyy! – Ollaanko Köyliön kyläbaareissa valmiina? Pian mennään!

Suomen tämän hetken suosituin bileyhtye on kiistatta Portion Boys, joka tunnetaan muun muussa koko kansan tuntemista hiteistä ”Kyläbaari”, ”Vauhti kiihtyy”, ”Elämän ABC” ja ”Nautin Eämästä”. Jos siihen keitokseen pitää jotain lisätä, niin laitetaan mukaan vielä Pasi ja Anssi ”Tää on se maa”, ”Mahtava peräsin ja pulleat purjeet”, ”Lippu salkoon” sekä Suomen paras bileisäntä DJ ICE K, niin se on siinä! Nämä supersuositut saapuvat yhdessä laittamaan Köyliön Lallintalon sekaisin maaliskuun 25.päivä.

VAUHTI KIIHTYY – LALLIS // PORTION BOYS, PASI JA ANSSI, DJ ICE K

Köyliön Lallintalo la 25.3.2023, bileet alkaa klo 19.30

Mediakuva liitteenä.

Liput alk. 39,90€. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 16.11.2022 klo 09 lippukaupassa www.euraevents.fi ja Ticketmasterin pisteissä kautta maan.

Lisätietoja: Tomi Viren, Eura Events, 0407006479 / tomi.viren@euraevents.fi