Katri Helenan konsertti siirtyy pidettäväksi lauantaina 6.6.

Yleinen

”Vasten auringon siltaa”


Katri Helena Kalaoja on suomalainen laulaja ja yksi Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Hänet tunnetaan parhaiten taiteilijanimellä Katri Helena. Hän on levyttänyt vuoteen 2018 mennessä 479 laulua, julkaissut 52 albumia ja kokoelmaa sekä myynyt yli 1,5 miljoonaa äänitettä. Hän on saanut 19 kultalevyä, 4 platinalevyä ja yhden tuplaplatinan. Katri Helenan hittejä ovat muun muassa ”Anna mulle tähtitaivas”, ”Vasten auringon siltaa”, ”Mun sydämeni tänne jää”, ”Katson sineen taivaan”, ”Lintu ja lapsi”, Katson autiota hiekkarantaa”, ”Paloma Blanca”, ”Syysunelma”, ”Ei kauniimpaa” ja ”Puhelinlangat laulaa”.

Katri Helena on konsertoinut viime aikoina harvakseltaan. Loppuvuonna 2019 konsertteja oli neljä ja kaikki loppuunmyytyjä. Nyt keväällä 2020 Katri Helenalla on vain kaksi konserttia, joista Euran konsertti on toinen. Katri Helenan konserttia on odotettu ja toivottu kovasti Euraan jo vuosien ajan. Nyt monen toive vihdoin toteutuu, kun Katri Helena saapuu orkeisteneineen konsertoimaan Euran Urheilutalolle. Luvassa on tuttuja hittejä ja koskettavia tulkintoja. Konsertti on väliajallinen istumakonsertti ja väliajalla tarjoillaan konserttiherkkuja.

– Olemme järjestäneet viime aikoina konsertteja paljon eri puolilla Suomea. Nyt on suuri ilo päästä järjestämään Katri Helenan konserttia Eura Eventsin kotipaikkakunnalle, kommentoi Tomi Viren Eura Eventsilta.

Sydämellisesti tervetuloa keväiseen Katri Helenan konserttiin!

Konsertti lauantaina 6. kesäkuuta klo 18.00 Euran Urheilutalolla, ovet aukeaa tuntia ennen konsertin alkua klo 17.00.

Liput alk. 39,50€, www.ticketmaster.fi/euraevents sekä Ebba&Lorentz, Kauttua