SUURI PIKKUJOULUSHOW TÄYTTÄÄ HUITTISTEN TAHTO AREENAN MARRASKUUSSA

Tapahtuma on ohi

👉 Liput alk. 49,90€, OSTA LIPUT TÄSTÄ (21.6. alkaen)

PIKKUJOULUSHOWTA TÄHDITTÄÄ SUPERSUOSITTU VESTERINEN YHTYEINEEN

Huittisten Tahto Areena antaa upeat puitteet järjestää korkeatasoisia tapahtumia. Juuri sen vuoksi Eura Events halua tuottaa sinne marraskuussa tämän huikean Pikkujoulushown, jonka tähtiesiintyjäksi on tulossa yksi Suomen tämän hetken suosituimpia yhtyeitä, hurjaa keikkasuosiota nauttiva, nykyään kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen.

Toisena esiintyjänä valloittava ja suureen suosioon noussut Jenni & Juho, joiden läpimurtohitit ”Ujo poika” ja ”Polee ja Rofee” soivat radiossa päivittäin.

Suuri Pikkujoulushow houkuttelee juhlakansaa Tahto Areenalle Huittisiin parhaaseen pikkujouluaikaan ympäri maakuntaa. Tahto Areenan luomat mahdollisuudet vahvistavat entisestään Huittista korkeatasoisten tapahtumien keskittymänä. Huittisissa on tällä hetkellä hyvä pöhinä!

RUOKAA, JUOMAA JA SIRKUSHUVEJA

”Uusi upea areena täynnä iloista pikkujoulukansaa yhdistettynä Vesterisen musiikkiin ja valloittavaan esiintymiseen tulee olemaan sellainen elämys, ettei sitä pysty sanoin oikein edes kuvailemaan, vaan jokaisen pitäisi päästä kokemaan se paikan päälle. Luvassa on ”ruokaa, juomaa ja sirkushuveja”. Toivotamme kaikki sankoin joukoin mukaan pikkujoulushowhun!” – tunnelmoi Suurta Pikkujoulushowta järjestävän Eura Eventsin Tomi Virén.

VESTERINEN YHTYEINEEN

Vesterinen Yhtyeineen on nykyään kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja. Sumeilematon tutkimusmatkailu, milloin Ennio Morriconen kartoittamilla lännenmailla, milloin slaavilaisen synkkyyden kehdoissa ja toisaalla taas ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoilla, on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja. Samoin on lyriikoiden laita. Niissä ei säästellä tunteita. Iloja ja suruja käydään läpi paikoin hyvinkin mustan huumorin ryydittäminä. Yhtye on kymmenen vuoden aikana löytänyt omaleimaisen ja hienon äänen, joka innostaa yhä uusia ihmisiä ammentamaan orkesterin musiikista.

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan lukuisia menestyshittejä, muun muassa ”Kolme hyvää vinkkiä”, ”Rodeo”, Kukaan ei koskaan”, ”Tummilla teillä” ja tietenkin ”Onnellinen mies”. Uusin albumi ”Hetken ikuinen” on komea kokonaisuus koskettavia tarinoita, upeita sävellyksiä ja komeita sovituksia isolla jengillä tarjoiltuna. Albumin singlejulkaisut ”Kohti Sydänpeltoja” ja ”Hetken ikuinen” ovat tällä hetkellä radiokanavien soitetuimpien listalla. Kohti Sydänpeltoja valittiiin Iskelmägaalassa yleisöäänestyksellä vuoden Iskelmä- kappaleeksi.

”Vesterisen keikat ovat Suomen parhaita live-keikkoja!”, ”Jokaisella keikalla on uskomaton meininki ja tunneskaalaa laidasta laitaan.”, ”Jokainen katsoja lähtee Vesterisen keikalta onnellisena, lämpö sydämessään ja hymy huulillaan” – yhtyeen fanit kuvailevat Vesterisen keikkoja yhteen ääneen.

Kymmenhenkiseen kokoonpanoon kuuluvat laulusolisti Tero Vesterisen lisäksi Mikko Enqvist, kitara, Petri Kivimäki, kitara, Teemu Jokinen, rummut, Jepa Lambert, taustalaulu, Heini Ikonen, taustalaulu, Leo Kylätasku, puhaltimet, Markus Piha, basso, Iikka Kotaja, koskettimet ja Janne Riionheimo, koskettimet.

JENNI & JUHO

Jenni & Juho tunnetaan raikkaasta suomipopista, jossa on ripaus iskelmävivahdetta sekä ilahduttavaa pilkettä silmäkulmassa. Vuonna 2018 perustettu duo teki läpimurtonsa Ujo poika -hitillä, joka lähestyy uhkaavasti jo platinastriimejä. Yhtyeen tunnettuja hittejä ovat mm. ”Ujo poika”, ”Polee ja rofee”, ”Tammat laukalla”, ”Olkapää”, ja nyt kesäkuussa julkaistu kesähitti ”Mehiläinen”. Jenni & Juho valloitaa pikkujouluyleisön energisellä lavashowllaan, iskevillä teksteillään ja tarttuvilla melodioillaan.

SUURI PIKKUJOULUSHOW PERJANTAINA 24.MARRASKUUTA TAHTO AREENALLA

LIPUT JA LISÄTIEDOT

* Liput alk. 49,90€

* VIP-liput 129,00€

Lipunmyynti alkaa Ticketmasterilla ja K-Supermarket Lautturissa keskiviikkona 21.kesäkuuta klo 09. Lisätietoja: www.euraevents.fi

Tapahtuma on K18

Suuri Pikkujoulushow – illan aikataulut

klo 17.30 Tahto Areenan ovet ja VIP-baari auki VIP-vieraille
klo 17.30-20.30 VIP-RUOKAILU TAHTO AREENALLA
klo 19.30 OVET AUKI KOKO YLEISÖLLE
klo 19.30 PIKKUJOULU DJ nostattaa tunnelmaa
klo 20.00 PASI VAINIONPERÄ
klo 21.00 JENNI JA JUHO
klo 22.00 PIKKUJOULU DJ tansittaa pikkujoulukansaa
klo 23.00 VESTERINEN YHTYEINEEN
klo 00.30 hillittömät bileet ja tonttuleikit tanssilattialla by PIKKUJOULU DJ
klo 01.30 valomerkki
klo 02.00 ovet kiinni

BUSSIKYYDITYKSET TAHTO AREENALLE

Matka Hyrkäs järjestää bussikyyditykset tapahtumaan

Bussin reitit:

  1. Pori – Nakkila- Kokemäki -Huittinen
    2. Rauma – Lappi – Eura – Huittinen
    3. Forssa-Humppila- Huittinen
    4. Turku- Aura- Kyrö – Loimaa
    5. Vammala- Huittinen

Matkan hinta 35€ edestakaisin, reitin varrelta pääsee kyytiin.
Reitti toteutuu jos 15 hlö/reitti. Tarpeen mukaan muutamme reittejä.
Kysy omalle porukalle VIP kuljetusta.

Aikataulut ilmoitetaan ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu: Matka@Hyrkas.net

Yksityiskohdat

24.11.2023 19:00
Huittisten Tahto Areena
Huhkolantie 2, 32700 Huittinen