Pitsiviikon huipennus! Kaija Koo!

Kaupunkifestivaali Rauman Pitsiviikko huipentuu Kaija Koon tähdittämään kesäiltaan Vanhassa Raumassa

Ensimmäisenä kotimaisena naissooloartistina Helsingin Olympiastadionin valloittanut ja hurmannut, yksi Suomen menestyneimmistä artisteista, Kaija Koo esiintyy Vanhan Rauman Kalatorilla Pitsiviikon huipennukseksi.

Raumalla heinäkuussa järjestettävä perinteinen pitsiviikko saa arvoisensa huipennuksen, kun lauantaina 27. heinäkuuta Vanhan Rauman Kalatorilla järjestetään Kaija Koon tähdittämä Pitsiviikon huipennus! -ilta.

Pitsiviikon ohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus perinteitä, paikalliskulttuuria ja modernia festivaalitarjontaa. Pitsiviikko on
täynnä erilaista ja upeaa ohjelmaa pitkin viikkoa ja ohjelmaa on perinteisesti keskitetty perjantaille mustan pitsin yöhön. Kun kyseessä on heinäkuun yksi suosituimmasta kesälomaviikonlopusta, haluamme tarjota myös lauantaille ohjelmaa -taustoittaa lauantain Kaija Koon tähdittämää kesäiltaa järjestävän Eura Eventsin promoottori Tomi Viren.

Väkeä saapuu kaupunkiin viikonlopuksi, niin nyt päästään myös lauantaina tapaamaan tuttuja ja nauttimaan ainutlaatuisesta kesäillasta aikuisten kesken aivan mielettömän upeassa Vanhan Rauman miljöössä, Kalatorilla Rauman sydämessä. Ja mikäs tämän voisikaan paremmin huipentaa kuin yksi Suomen suosituimmista artisteista KAIJA KOO, jonka mieletön kesäshow ja
kaikille tutut hitit laittaa takuulla Vanhan Rauman sellaiseen yhteislaulantaan ettei moista olla ennen koettu.

Pitsiviikon huipennus -tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma, joka kokoaa aikuisempaa väkeä yhteen nauttimaan heinäkuisesta kesäillasta hyvän musiikin ja laadukkaiden palveluiden parissa yhdessä varmasti Suomen upeimmassa miljöössä Vanhassa Raumassa.

Kalatorille rakentuu upea tapahtuma-alue, esiintymislavan lisäksi Kalatorille pystytetään aikuiseen makuun suunniteltu idyllinen
kesäbaari. Kalatorin ravintolaan ja Hotelli Vanhan Rauman sisäpihalle rakentuu VIP-alue, jonne pääsee nauttimaan laadukkaasta palvelusta hyvän ruoan ja juoman parissa VIP-lipun hankkimalla.

Portit Kalatorille aukeaa lauantaina 27.heinäkuuta klo 18, Frans Harju esiintyy klo 20 ja Kaija Koon mieletön kesäshow alkaa klo 22. Musiikki soi ja baarit palvelevat Pitsiviikon huipennuksena klo 24 asti.

Liput alk. 49,90€, VIP – liput 129 €.
Lipunmyynti alkaa torstaina 28.3. klo 12 Ticketmasterilla, Eura Eventsin lippukaupassa www.euraevents.fi ja paikallismyyntipisteissä. Lisätietoja: www.euraevents.fi

Ryhmä- ja yrityslipunmyynti: Tomi Viren, 0407006479,
tomi.viren@euraevents.fi

Kalatori VIP
– Pääsy tapahtuma-alueelle ja Ravintola Kalatorin VIP-alueelle
– Ravintola Kalatorin herkullinen VIP-menu
– VIP-baarin palvelut ja laajennettu valikoima
– VIP-vieraille omat wc-tilat Ravintola Kalatorissa
– VIP-passi

Tapahtuman ikäraja on 18-vuotta.

Lisätietoja: Tomi Viren, Eura Events, 0407006479,
tomi.viren@euraevents.fi

 

VIP MENU

Yksityiskohdat

27.7.2024 18:00
Kalatori
Rauma