SUPERSUOSITTU BEHM SAAPUU ESIINTYMÄÄN LALLIKSELLE KÖYLIÖÖN

Tapahtuma on ohi

***

BEHMIN NAKKILAN VILLILÄN KEIKKA SIIRTYY KÖYLIÖN LALLINTALOLLE
Pelastusviranomaisen uuden tulkinnan mukaan Nakkilan Villilän Studiot ei sovellu tämän kokoluokan tuotannon toteuttamiseen. Viime hetkellä saatu tieto yllätti keikkaa järjestävän Eura Eventsin, koska aiemmin pelastusviranomaisen tulkinta on ollut puoltava.

Tästä johtuen BEHM – Merkittävät erot -levynjulkaisukiertueen keikka toteutetaan samana ajankohtana perjantaina 20.10.2023 Köyliön Lallintalolla. Villilään ostetut liput käyvät sellaisenaan Lallintalolle.

Köyliön Lallintalo tarjoaa upeat puitteet tähän odotettuun ja ainutlaatuiseen BEHM -iltaan. Lalliksen syyskauden avajaiset aientuvat tämän myötä viikolla ja on mieletöntä, että avajaisissa esiintyy nyt yksi tämän hetken suosituimpia artisteja, kun BEHM saapuu Köyliöön.

Kyytiä tarvitseville järjestetään ilmainen bussikuljetus Nakkilan Villilän Studioilta Köyliön Lallintalolle ja takaisin. Bussit lähtevät Villilästä klo 19.30 ja paluulähtö Lallintalolta klo 23.45. Ilmoita kyydin tarpeesta info@euraevents.fi 16.10. mennessä.

 

BEHM – Merkittävät erot – Köyliön Lallintalolla perjantaina 20.10.2023.

Ovet auki klo 20, BEHM showtime klo 22. Köyliön Lallintalo, Pyhän Henrikintie 401 b, 27750 Köyliö.

Lisätietoja: info@euraevents.fi

***

HUIKEITA UUTISIA – SUPERSUOSITTU BEHM JULKAISEE UUDEN ALBUMIN JA SAAPUU ESIINTYMÄÄN KÖYLIÖN LALLINTALOLLE

BEHMin ’Merkittävät erot’ nimeä kantava albumikokonaisuus ilmestyy 22.syyskuuta ja tämän jälkeen BEHM lähtee Suomea kiertävälle ’Merkittävät erot” -kiertueelle, joka saapuu myös Satakuntaan Lallikselle lokakuussa. Artisti on julkaissut toiselta levyltään kolme singleä: ’Ethän tarkoittanut sitä’, ’Sata vuotta’ ja ’Viimeinen tanssi’ yhteistyössä Olavi Uusivirran kanssa. Kaikki kappaleet ovat keränneet Spotifyssä jo miljoonia kuuntelukertoja.

BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Artistin vuonna 2020 julkaisema esikoisalbumi ’Draaman kaari viehättää’ oli iso kaupallinen menestys. Hänet palkittiin seitsemällä Emma-pystillä albuminsa johdosta. BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin. Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettynä samaistuttaviin tarinoihin koskettavat sukupolvesta toiseen.

BEHM SAAPUU ESIINTYMÄÄN LALLIKSELLE PERJANTAINA 20.LOKAKUUTA

* Lipunmyynti BEHM -iltaan alkaa tämän viikon perjantaina 1.9.2023 klo 09 Ticketmasterilla, Eura Events lippukaupassa, K-Market Visolla Eurassa ja K-Supermarket Onnipekassa Nakkilassa. Liput alk. 39,90€.

K18

Yksityiskohdat

20.10.2023 20:00
Köyliön Lallintalo
Pyhän Henrikintie 401 b