SUPERSUOSITTU BEHM SAAPUU ESIINTYMÄÄN VILLILÄN ELOKUVASTUDIOILLE NAKKILAAN

HUIKEITA UUTISIA – SUPERSUOSITTU BEHM JULKAISEE UUDEN ALBUMIN JA SAAPUU ESIINTYMÄÄN VILLILÄN ELOKUVASTUDIOILLE NAKKILAAN

BEHMin ’Merkittävät erot’ nimeä kantava albumikokonaisuus ilmestyy 22.syyskuuta ja tämän jälkeen BEHM lähtee Suomea kiertävälle ’Merkittävät erot” -kiertueelle, joka saapuu myös Satakuntaan Nakkilaan lokakuussa. Artisti on julkaissut toiselta levyltään kolme singleä: ’Ethän tarkoittanut sitä’, ’Sata vuotta’ ja ’Viimeinen tanssi’ yhteistyössä Olavi Uusivirran kanssa. Kaikki kappaleet ovat keränneet Spotifyssä jo miljoonia kuuntelukertoja.

BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Artistin vuonna 2020 julkaisema esikoisalbumi ’Draaman kaari viehättää’ oli iso kaupallinen menestys. Hänet palkittiin seitsemällä Emma-pystillä albuminsa johdosta. BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin. Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettynä samaistuttaviin tarinoihin koskettavat sukupolvesta toiseen.

BEHM SAAPUU ESIINTYMÄÄN VILLILÄN ELOKUVASTUDIOILLE NAKKILAAN PERJANTAINA 20.LOKAKUUTA

Villilän Elokuvastudiot on uniikki keikkapaikka upeassa miljöössä Satakunnan sydämessä Nakkilassa. BEHM esiintyi loppuunmyydyssä Villilän studioympäristössä myös esikoisalbumin Draaman kaari -kiertueella syksyllä 2021.

”BEHM elokuvastudioympäristössä on sanoin kuvailematonta, joka pitää tuntea, kokea ja kuulla paikan päällä – se on ainutlaatuista” – tunnelmoi keikkaa järjestävän Eura Eventsin Tomi Virén.

* Lipunmyynti BEHM -iltaan alkaa tämän viikon perjantaina 1.9.2023 klo 09 Ticketmasterilla, Eura Events lippukaupassa, K-Market Visolla Eurassa ja K-Supermarket Onnipekassa Nakkilassa. Liput alk. 39,90€.

Studioiden ovet avataan yleisölle klo 20, BEHM showtime klo 22.
Studoilla palvelee rouhea ja rohkea Nakkilan Verstaan baari. Ilta on K18.

Yksityiskohdat

20.10.2023 20:00
Villilän Elokuvastudio
Villiläntie 1, Nakkila