KESÄYÖ KAUTTUAN RUUKISSA – VESTERINEN YHTYEINEEN

Tapahtuma on ohi

👉Liput alk. 39,90€, OSTA LIPUT TÄSTÄ

KESÄYÖ KAUTTUAN RUUKISSA – VESTERINEN YHTYEINEEN MUKAAN TÄHDITTÄMÄÄN KAUTTUAN RUUKIN KESÄÄ

Kauttuan Ruukissa vietetään tänä vuonna ennätysvilkasta kesää – luvassa huippuartistien tähdittämiä kesäkeikkoja Ruukin jyhkeän Kivinavetan ympäristössä sekä makunautintoja ja iloisia kohtaamisia uudessa Navettabaarissa.

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva nykyään kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen saapuu esiintymään Kauttuan Ruukkiin 13.heinäkuuta. Yhtyeen musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja. Sumeilematon tutkimusmatkailu, milloin Ennio Morriconen kartoittamilla lännenmailla, milloin slaavilaisen synkkyyden kehdoissa ja toisaalla taas ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoilla, on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja. Samoin on lyriikoiden laita. Niissä ei säästellä tunteita. Iloja ja suruja käydään läpi paikoin hyvinkin mustan huumorin ryydittäminä.

VESTERINEN YHTYEINEEN TULEE TEKEMÄÄN MUSIIKILLISIA TAIKOJAAN KAUTTUAN RUUKIN HEINÄKUISEEN KESÄYÖHÖN

”Ruukin huikea miljöö ja maalaistunnelma, valoisa ja lämmin kesäyö yhdistettynä Vesterisen musiikkiin ja valloittavaan esiintymiseen tulee olemaan sellainen elämys, ettei sitä pysty sanoin oikein edes kuvailemaan, vaan jokaisen pitäisi päästä kokemaan se paikan päälle” – tunnelmoi Ruukin kesäiltoja järjestävän Eura Eventsin Tomi Virén

Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan lukuisia menestyshittejä, muun muassa ”Kolme hyvää vinkkiä”, ”Rodeo”, Kukaan ei koskaan”, ”Tummilla teillä” ja tietenkin ”Onnellinen mies”. Uusi albumi ”Hetken ikuinen” julkaistaan maaliskuun 10.päivä, josta on julkaistu jo kaksi singleä ”Kohti Sydänpeltoja” ja ”Hetken ikuinen”.

”Vesterisen keikat ovat Suomen parhaita live-keikkoja!”, ”Jokaisella keikalla on uskomaton meininki ja tunneskaalaa laidasta laitaan.”, ”Jokainen katsoja lähtee Vesterisen keikalta onnellisena, lämpö sydämessään ja hymy huulillaan” – yhtyeen fanit kuvailevat Vesterisen keikkoja yhteen ääneen.

VESTERINEN YHTYEINEEN 13.HEINÄKUUTA KAUTTUAN RUUKISSA
Kauttuan Ruukin Kivinavetta, Tehtaantie 35, 27500 Kauttua
* Ovet ja Tallibaari auki klo 19.30
* Pelle Miljoona klo 20.30
* Vesterinen Yhtyeineen klo 22.30

Lipunmyynti alkaa Ticketmasterilla torstaina 23.helmikuuta klo 09. Liput alk. 39,90 €.

🚌 Ruukin kesätapahtumiin järjestetään bussikyyditykset! 🚌
1. 🚌 Turku-Lieto-Aura-Yläne-Säkylä- Ruukki
2. 🚌 Rauma-Lappi-Ruukki
3. 🚌 Pori-Ulvila-Nakkila-Harjavalta- Kokemäki-Ruukki
4. 🚌 Loimaa- Virttaa-Huittinen-Ruukki
💶 Hinta 35€/hlö menopaluu.
☎️ Ilmoittautumiset ja lisätiedot: matka@hyrkas.net / +358408313696

Yksityiskohdat

13.7.2023 20:00
Kauttuan Ruukin Kivinavetta
Tehtaantie 35, 27500 Kauttua