JUHA TAPIO – KAUTTUAN RUUKIN KIVINAVETTA

Tapahtuma on ohi

👉Liput alk. 39,90€, OSTA LIPUT TÄSTÄ

Kauttuan Ruukissa vietetään tänä vuonna kaikkien aikojen kesää – luvassa huippuartistien tähdittämiä iltoja, makunautintoja ja iloisia kohtaamisia uudessa Navettabaarissa

Viime kesänä avattu Kauttuan Ruukin uusi jyhkeä keikkapaikka, Kauttuan Ruukin Kivinavetta sai mielettömän upean vastaanoton. Huippuartistien tähdittämälle kesäiselle keikkapaikalle oli selvästi tilausta. Onnistuneissa illoissa koettiinkin hienoja hetkiä muun muassa loppuunmyytyjen Suvi Teräsniskan, Katri Helenan ja Pate Mustajärven konsertti-illoissa. Yleisöä saapui sankoin joukoin paikalle ympäri maakuntaa ja maakuntarajojen ulkopuoleltakin.

Juha Tapio tähdittää Kauttuan Ruukin ensimmäistä kesälauantaita 10.kesäkuuta

Juha Tapio on kiistatta yksi Suomen suosituimmista artisteista ja biisintekijöistä. Juha on saanut bändiin mukaan tämän maan parhaita muusikoita. Dreamteam Juhan omin sanoin. Tämä huikea ”dreamteam” saapuu kesäkuussa Kauttualle. Juha Tapion sanoitukset ovat erityisen paljon puhuvia, joita on kuultu jo yli 10 vuoden ajan. Joillakin vain on se taito. ”Sinun vuorosi loistaa” – voiko kukaan muu kuin Juha Tapio tämän yksinkertaisen mutta loistavan lausahduksen sanoa. Muita hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa ”Mitä silmät ei nää”, ”Ohikiitävää”, ”Kelpaat kelle vaan”, ”Kaksi puuta”, ”Sitkeä sydän” ja ”Jotain niin oikeaa”. Juha Tapion uusin albumi ”Elävien maassa” ilmestyy nyt 24. helmikuuta.

Kesän makuja kaikille aisteille

Tulevana kesänä Kauttuan Ruukissa panostetaan laajemmin Ruukin kauniin miljöön tuomiin mahdollisuuksiin ja ohjelmaa tulee olemaan pitkin kesää huippuartistien tähdittäminä.

”Ruukin huikeassa miljöössä ja maalaistunnelmassa pääset seuraamaan huippuartistien keikkoja. Ruukkiin aukeaa myös Navettabaari, jossa tarjoillaan aina tapahtuman teeman mukaisia makunautintoja. Luvassa on kesän makuja kaikille aisteille” -iloitsee tapahtumia järjestävän Eura Eventsin Tomi Virén.

Ruukin museobussit kuljettavat kesävieraita

Paikoitusalue löytyy tapahtuma-alueen vierestä paperitehtaan paikoitusalueelta. Paikan päällä liikenteen ohjaus. Ota suunnaksi Tehtaantie 35, 27500 Kauttua, niin olet kohteessa.

Juha Tapio lauantaina 10.6. Kauttuan Ruukissa

* Ovet ja Navettabaari auki klo 20, Showtime klo 22
* Kauttuan Ruukin Kivinavetta, Tehtaantie 35, 27500 Kauttua

* Liput alk. 39,90€
Lipunmyynti alkaa Ticketmasterilla keskiviikkona 8.helmikuuta klo 09.00

Lisätietoja: Tomi Viren / Eura Events, 0407006479, tomi.viren@euraevents.fi / www.euraevents.fi

🚌 Ruukin kesätapahtumiin järjestetään bussikyyditykset! 🚌
1. 🚌 Turku-Lieto-Aura-Yläne-Säkylä- Ruukki
2. 🚌 Rauma-Lappi-Ruukki
3. 🚌 Pori-Ulvila-Nakkila-Harjavalta- Kokemäki-Ruukki
4. 🚌 Loimaa- Virttaa-Huittinen-Ruukki
💶 Hinta 35€/hlö menopaluu.
☎️ Ilmoittautumiset ja lisätiedot: matka@hyrkas.net / +358408313696

Yksityiskohdat

10.6.2023 20:00
Kauttuan Ruukin Kivinavetta
Tehtaantie 35, 27500 Kauttua