Tapahtuma on ohi

Lalliksen perjantaitanssit tekevät paluun!

Supersuositut Lalliksen perjantaitanssit palaavat Köyliön ”Lallis” Lallintalon ohjelmistoon.

”Lallis palasi näyttävästi Suomen keikkakartalle viisi vuotta sitten lokakuussa 2018 ja siitä asti perjantaitansseja on toivottu Lalliksen ohjelmistoon ihan hirmuisesti. Tanssien suosio on palannut ja yhä nuoremmatkin ovat löytäneet tanssit. Talvikauden tanssipaikkoja ei juuri ole ja kun Lallintalolla on pitkät perinteet tansseista, päätimme vastata kysyntään ja lähteä järjestämään tansseja” – taustoittaa Eura Eventsin Tomi Viren Lallintalolta

Ensimmäiset tanssit Lalliksella tanssitaan perjantaina 27.10.
Finlandersin ja paikallisen tangofinalisti Kullervo Kaupin ja hänen uuden Satumaa tanssiorkesterin tahtiin. Luvassa on entisajan perjantaitanssien tunnelmaa. Samana iltana Lallintalolla julkaistaan suurta ennakkosuosiota herättänyt Lallis-kirja, johon on koottu Lalliksen menoa ja meininkiä 60-luvulta aina tähän päivään asti.

Tanssit alkavat perjantaina klo 20 ja tanssia saa aina klo 01 asti.
Luvassa on myös karaokea Lalliksen yläkerrassa ja tietysti Lalliksen kahvila ja baari palvelevat tanssikansaa. Illan aikana riittää myös nähtävää nostalgian nälkäisille, sillä Lalliksen kahvila ja baari somistetaan vanhoilla Lalliksen tanssi- ja keikkajulisteilla, joita on tallessa aina 60-luvulta lähtien.

”Jos tanssien valtaisa kysyntä konkretisoituu ja tanssiväki löytää Lalliksen, alamme järjestämään perjantaitansseja säännöllisesti” – lupaillaan Lallintalolta

Perjantaina perinteistä tanssia ja lauantaina jytämeininkiä – niin kuin silloin ennenkin

Lallintalo tunnetaan suosituista aikuisten perjantaitansseista ja nuorison lauantain jytäilloista, jotka keräsivät väkeä Lallikselle ympäri länsirannikkoa pitkienkin matkojen päästä. Niin tapahtuu nytkin, sillä perjantaitanssien jälkeen lauantaina jatketaan jytämeiningillä, jolloin Lalliksen valtaa suosittu HitMix- synttärikiertue tuoden mukanaan kunnon ysärijytää DJ Oku Luukkaisen, Choralen ja DJ ICE K:n tanssittaessa bailukansaa!

Lalliksen perjantaitanssit perjantaina 27.10.2023 klo 20-01

– Finlanders // Kullervo Kauppi ja tanssiorkesteri Satumaa Tanssiliput 20€ myydään ovelta

Yksityiskohdat

27.10.2023 20:00
Köyliön Lallintalo
Pyhän Henrikintie 401 b, 27750 Yttilä