Vesterinen Yhtyeineen – Meissä asuu elämä

Tapahtuma on ohi

👉Liput alk. 39,90€, OSTA LIPUT TÄSTÄ

VESTERINEN YHTYEINEEN -KOKOONPANON PITKÄ JA MENESTYKSELLINEN ”MEISSÄ ASUU ELÄMÄ” -KIERTUE HUIPENTUU LEGENDAARISELLA KÖYLIÖN LALLINTALOLLA JÄRJESTETTÄVÄÄN FINAALIKONSERTTIIN LAUANTAINA 3. JOULUKUUTA 2022.

3.12.2022 Köyliön Lallintalo, Pyhän Henrikintie 401B, Köyliö

✨ Ovet auki kello 19.00
✨ Mikko Harju esiintyy kello 20.00
✨ Vesterinen Yhtyeineen esiintyy kello 22.00

VESTERINEN YHTYEINEEN -iltaan Lallikselle bussilla! 🚌
1. 🚌 Turku-Lieto-Aura-Yläne-Säkylä- Lallis
2. 🚌 Rauma-Lappi-Eura- Lallis
3. 🚌 Pori-Ulvila-Nakkila-Harjavalta- Kokemäki- Lallis
4. 🚌 Mynämäki- Laitila- Hinnerjoki- Lallis
5. 🚌 Forssa- Loimaa- Oripää- Virttaa- Lallis
6. 🚌 Sastamala- Huittinen- Lallis
7. 🚌 Helsinki- Lallis
💶 Hinta 30€/hlö menopaluu.
👉 Ilmoittautumiset ja lisätiedot: matka@hyrkas.net

VESTERINEN YHTYEINEEN

Vesterinen Yhtyeineen on nykyään kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja. Sumeilematon tutkimusmatkailu, milloin Ennio Morriconen kartoittamilla lännenmailla, milloin slaavilaisen synkkyyden kehdoissa ja toisaalla taas ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoilla, on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja. Samoin on lyriikoiden laita. Niissä ei säästellä tunteita. Iloja ja suruja käydään läpi paikoin hyvinkin mustan huumorin ryydittäminä. Yhtye on kymmenen vuoden aikana löytänyt omaleimaisen ja hienon äänen, joka innostaa yhä uusia ihmisiä ammentamaan orkesterin musiikista.

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan seitsemän studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn. Yhtyeen viimeisin studioalbumi ”Meissä asuu elämä” julkaistiin huhtikuussa 2021 ja nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan toiseksi. ”Meissä asuu elämä” -albumi on komea kokonaisuus koskettavia tarinoita, upeita sävellyksiä ja komeita sovituksia isolla jengillä tarjoiltuna. Albumin singlejulkaisut ”Kolme hyvää vinkkiä” ja ”Rodeo” ovat nousseet molemmat radiosoittoon valtakunnallisesti. Yhtyeen muita hittejä ovat muun muassa ”Kukaan ei koskaan”, ”Tummilla teillä” ja tietenkin ”Onnellinen mies”.

Yhtye teki läpimurtonsa elokuussa 2009 julkaistulta ”Jönköping” -nimiseltä esikoisalbumilta poimitun ”Mitä tapahtui Hokkasen Timolle” -singlen menestyksen myötä.

Kymmenhenkiseen kokoonpanoon kuuluvat laulusolisti Tero Vesterisen lisäksi Mikko Enqvist, kitara, Petri Kivimäki, kitara, Teemu Jokinen, rummut, Jepa Lambert, taustalaulu, Heini Ikonen, taustalaulu, Leo Kylätasku, puhaltimet, Markus Piha, basso, Iikka Kotaja, koskettimet jaJanne Riionheimo, koskettimet.

LALLINTALON FINAALISSA ERIKOISPITKÄ SHOW ”KAIKILLA MAUSTEILLA”!

”Meissä asuu elämä” -kiertue starttasi kuuden konsertin sarjalla jo heti albumijulkaisun jälkeen kesäkuussa 2021, jatkui lokakuusta joulukuulle 2021 liki kahdenkymmenen konsertin jaksolla ja jatkui jälleen helmikuusta huhtikuulle 2022 liki kolmenkymmenen konsertin verran. Kesäkuusta elokuun loppuun 2022 kestävä konserttirupeama käsitti lähes 40 esiintymistä. Massiivisen kiertueen kruunaava finaalikonsertti nähdään legendaarisella Köyliön Lallintalolla joulukuun kolmas päivä.

  • Esitämme konserttisaleissa massiivisen show’n, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle. Loistavassa vireessä oleva yhtye on suunnitellut Lallintalon finaalikonserttiin upean kokonaisuuden ilman väliaikaa tunnelman ja jännityksen ylläpitämiseksi.

Kiertueen finaalikonsertissa Köyliön Lallintalolla on luvassa erikoispitkä keikka ’kaikilla mausteilla’.

  • Tarkoituksemme on esittää Lallintalon konsertissa ”Meissä asuu elämä” -albumin kaikki biisit kokonaan livenä ja lisäksi iso pino vanhoja, tuttuja biisejä vuosien varrelta, Tero Vesterinen kertoo.

Julkisuudessa Vesterinen Yhtyeineen on pitänyt menestykseensä nähden varsin matalaa profiilia, mutta ’kentällä’ tilanne on toinen: Suuri osa ”Meissä asuu elämä” -kiertueen lukuisista konserteista on ollut loppuunmyyty! Ja niin on taatusti joulukuun finaalikonserttikin Lallintalossa!

  • Vesterisen keikat ovat Suomen parhaita live-keikkoja! Jokaisella keikalla on uskomattoman hieno meininki ja tunneskaalaa riittää laidasta laitaan. Jokainen katsoja lähtee Vesterisen keikalta onnellisena, lämpö sydämessään ja hymy huulillaan, yhtyeen fanit kuvailevat Vesterisen keikkoja yhteen ääneen.

Yksityiskohdat

3.12.2022 19:00
Köyliön Lallintalo
Pyhän Henrikintie 401B