Viimeinen ilta Dannyn seurassa

”Viimeinen ilta Dannyn seurassa” –konserttikiertue käynnistyy loppuunmyydystä Hyvinkääsalista 26. päivä lokakuuta ja päättyy Helsingin jäähalliin 18. tammikuuta 2019.

Kolmisen kymmentä konserttia käsittävän kiertueen ennakkolipunmyynti on käynnistynyt jopa odottamattoman kiivaana. Loppuunmyytyjä konsertteja on jo kolmetoista, joiden joukossa ovat muun muassa Huittinen, Rauma ja Pori. Satakunnassa siis riittää Dannyn ihailijoita, joka olikin yksi syy siihen, että juuri Köyliön Lallintalolla päätettiin järjestää ylimääräinen konsertti. Ylimääräinen siinä mielessä, että Köyliön Lallintalo ei kuulunut alkuperäiseen kiertueohjelmaan.

Porissa syntynyt ja jo vuosikymmeniä Raumalla kesiään viettänyt Danny itse oli Lallintalon ylimääräisestä konsertista hyvin mielissään.

”Mahtavaa, että nimenomaan ’kotikunnaille’ Satakuntaan saatiin järjestettyä ylimääräinen konsertti. Ja Lallintalohan on tietysti hyvin tuttu esiintymispaikka erityisesti kaikille meille viihdekonkareille, jotka olemme ympäri Suomea jo vuosikymmenet kolunneet. Toivottavasti nyt nekin, jotka eivät ehtineet hankkia lippuja Huittisiin, Raumalle tai Poriin pääsevät paikalle konserttia katsomaan,” Danny sanoo.

”Olen levyttänyt ja tehnyt konserttikiertueita varsin menestyksellisesti peräti kuudella eri vuosikymmenellä. Nyt on kuitenkin tullut aika hellittää. Sanotaan, että koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, mutta kyllä tämä massiivinen ’Viimeinen ilta Danny seurassa’ –kiertue jää urani viimeiseksi. Satunnaisista esiintymisistä en varmaan luovu koskaan, en ainakaan niin kauan kuin jalka nousee ja ääni kulkee, mutta laajat konserttikiertueet ovat tämän jälkeen minun kohdaltani ohi,” Danny kertoo.

”Kiertueella kuullaan tunnetuimpia hittejäni soitettuna mahdollisimman autenttisilla soundeilla juuri niin kuin ne aikoinaan levytettiin 1960-luvulla ja tietysti uusia, yllätyksellisiä kappaleita tämän kevään ’Vain elämää’ –ohjelmasarjasta traditionaalista rock’n’ roll –musiikkia unohtamatta. Konsertti sisältää muutakin kuin pelkkää musiikkia, kun me käymme konsertin juontajan kanssa kevyesti jutustellen läpi pitkää uraani, elämäni kohokohtia ja rakkaimpia muistoja. Tarinoita vuosikymmenten takaa”, Danny sanoo.

*istumakonsertti
*konsertti alkaa klo 19.00
*konsertin kesto 2 x 45 min. + 30 min. väliaika
*ovet aukeavat tunti ennen esityksen alkua.
*ikärajaton

Yksityiskohdat

12.1.2019 20:00