Vauhti kiihtyy! – LALLIS

Tapahtuma on ohi

👉Liput alk. 39,90€, OSTA LIPUT TÄSTÄ

Vauhti kiihtyy Köyliön Lalliksella – Huh mikä ilta: Portion Boys, Pasi ja Anssi sekä DJ ICE K

Meininki Lalliksella on nyt kuin kultaisella 80-luvulla ja vauhti sen kuin kiihtyy!

”Nyt on niin hyvä pöhinä Lalliksen ympärillä, että eihän tässä voi muuta kuin laittaa lisää pökköä pesään! Jengi tulee Lalliksen keikoille nyt myös isoista kaupungeista, aina Tamperetta ja Turkua myöten. Vesterisen tähdittämään iltaan järjestetään bussikyyditykset myös Helsingistä. Posiitivinen meininki Lalliksen ympärillä, niin esiintyjien, yleisön, työntekijöiden kuin koko Köyliön Yttilän kylänkin ympärillä on niin mieletön, että pitäähän tähän vastata lisäämällä vauhtia” – iloitsee keikkoja Lalliksella järjestävän Eura Eventsin tiimi.

Vauhti kiihtyy! – Ollaanko Köyliön kyläbaareissa valmiina? Pian mennään!

Suomen tämän hetken suosituin bileyhtye on kiistatta Portion Boys, joka tunnetaan muun muussa koko kansan tuntemista hiteistä ”Kyläbaari”, ”Vauhti kiihtyy”, ”Elämän ABC” ja ”Nautin Eämästä”. Jos siihen keitokseen pitää jotain lisätä, niin laitetaan mukaan vielä Pasi ja Anssi ”Tää on se maa”, ”Mahtava peräsin ja pulleat purjeet”, ”Lippu salkoon” sekä Suomen paras bileisäntä DJ ICE K, niin se on siinä! Nämä supersuositut saapuvat yhdessä laittamaan Köyliön Lallintalon sekaisin maaliskuun 25.päivä.

VAUHTI KIIHTYY – LALLIS // PORTION BOYS, PASI JA ANSSI, DJ ICE K

Köyliön Lallintalo la 25.3.2023

Illan aloittaa supersuosittu Ysäri dj, DJ ICE K klo 19.30, samalla avataan baarit ja Lalliksen grilli. Pasi ja Anssi hyppää lauteille klo 21.30, jolloin luvassa yhteislaulua muun muassa ”Lippu salkoon”, ”Tää On Se Maa” ja ”Mahtava peräsin ja pulleat purjeet” -tahtiin.

Vauhti kiihtyy! klo 23.30, kun Portion Boys laulattaa, tansittaa ja huudattaa bilekansaa. DJ ICE K soittaa hittejä ja pitää saletisti bileet pystyssä klo 01.30 asti.

🚌 Lallikselle järjestetään bussikyyditykset 🚌
1. 🚌 Turku-Lieto-Aura-Yläne-Säkylä- Lallis
2. 🚌 Rauma-Lappi-Eura- Lallis
3. 🚌 Pori-Ulvila-Nakkila-Harjavalta- Kokemäki- Lallis
4. 🚌 Loimaa- Virttaa-Huittinen- Lallis
💶 Hinta 35€/hlö menopaluu
👉 Ilmoittautumiset ja lisätiedot: [email protected]

Lipunmyynti: www.euraevents.fi, Ticketmasterilla ja paikallisesti K-Market Visolla Eurassa.

Yksityiskohdat

25.3.2023 19:30
Köyliön Lallintalo
Pyhän Henrikintie 401B