VAUHTI KIIHTYY! 2.0 PIKKUJOULUT – Eura

👉Liput alk. 46,40€, OSTA LIPUT TÄSTÄ

VAUHTI KIIHTYY! 2.0 SUURI PIKKUJOULUKIERTUE SAAPUU EURAAN – MUKANA SUPERSUOSITTUJA BILEYHTYEITÄ SUOMESTA JA RUOTSISTA

Vauhti kiihtyy vuoden vauhdikkaimmissa pikkujouluissa, jossa esiintyy aivan mieletön kattaus: PORTION BOYS, PASI JA ANSSI, BASIC ELEMENT, BAT JA RYYD, ESKO EERIKÄINEN ja DJ ICE K. Tämä mieletön esiintyjäkattaus ja yli tuhatpäinen pikkujouluyleisö saman katon alla kiihdyttävät vauhdin huippuunsa!

VAUHTI KIIHTYY! 2.0 PIKKUJOULUT lauantaina 2. joulukuuta Eurassa

Suomen tämän hetken suosituin ja kuumin bileyhtye on kiistatta PORTION BOYS, joka tunnetaan muun muassa koko kansan tuntemista ja rakastamista hiteistä ”Vauhti kiihtyy”, ”Kyläbaari”, ”Elämän ABC”, ”Nautin elämästä” ja ”Samaa taivasta katsotaan”.

Superkova PASI JA ANSSI saa bilekansan hurmokseen energisellä showllaan ja mukaansa tempaavilla hiteillään, joita ovat muun muassa ”Tää on se maa”, ”Mahtava peräsin ja pulleat purjeet”, ”Lippu salkoon” ja ”Kakkuu järvellä”.

Ruotsalainen Eurodance-yhtye BASIC ELEMENT sytyttää bilekansan tanssiin ja ysärin hurmokseen. Yhtye nousi 90-luvun ysärigenren yhdeksi pohjoismaiden suosituimmista yhtyeistä. BASIC ELEMENTIN kappaleista tunnetuimpia ovat ”The Promise Man”, The Ride”, The Fiddle” ja ”This Must Be A Dream”.

Suomalainen 1980-luvulta tunnetuksi tullut BAT & RYYD tuo hymyn jokaisen pikkujoulujuhlijan huulille. BAT & RYYD tempoo mukaansa humoristisella menolla ja hulvattomalla meiningillä. Heidän tunnettuja kappaleitaan ovat muun muassa ”Ehtaa tavaraa”, ”Lentävä puliukko” ja ”Fiilaten ja höyläten”.

Yksi tämän hetken suosituin bileDJ Suomessa on muun muassa HITMIX-radiokanavaltakin tuttu DJ ICE K, joka soittaa VAUHTI KIIHTYY! 2.0 pikkujouluissa takuuvarmat hitit ja saa kansan hyppimään, pomppimaan ja laulamaan. DJ ICE K tunnetaan muun muassa sloganista ”Aina voi soittaa yhden Scooterin” ja kuorolaulanta kajahtaa ilmoille viimeistään, kun ICE K:n stereoista lähtee soittoon bileversio Kaija Koon Tinakenkätytöstä.

Illan isäntänä ja juontajana häärii koko kansan tuntema, televisio- ja radiojuontaja, entinen Scandinavian Hunks-tanssija ESKO EERIKÄINEN, joka pitää huolen siitä, että vauhti kiihtyy ja pikkujoulukansa viihtyy!

* PORTION BOYS
* BASIC ELEMENT
* PASI JA ANSSI
* DJ ICE K
* ESKO EERIKÄINEN
* BAT & RYYD

EURAN URHEILUTALO, EURANTIE 33, 27510 EURA
LAUANTAINA 2.joulukuuta 2023, klo 19-02

VAUHTI KIIHTYY! 2.0. VIP-LIPPU
Sisältää:
– Herkullinen pikkujoulumenu juhlatilassa
– Alkuillan ohjelmaa VIP-vieraille
– VIP-kuljetus juhlatilalta VAUHTI KIIHTYY! 2.0. pikkujoulushowhun
– VIP-passit
– Pääsy VAUHTI KIIHTYY! 2.0. pikkujoulushowhun ja VIP-alueelle
– VIP-baarin palvelut
– VIP-emäntä

LIPUT
Vauhti Kiihtyy! liput alk. 46,40€
Vauhti Kiihtyy! VIP-liput alk. 129,00€ +alv 10%/14% ([email protected])

Liput: www.euraevents.fi, www.ticketmaster.fi/euraevents sekä K-Market Viso, Eura

Tapahtuma on K18, tapahtuman järjestää Eura Events

Yksityiskohdat

2.12.2023 19:00
Euran Urheilutalo
Eurantie 33, Eura