ANTTI RAILIO – VAHVOJA SYDÄMIÄ

Tapahtuma on ohi

Antti Railion Vahvoja Sydämiä -konserttikiertue saapuu Huittisiin

Upeaääninen ja sydämellinen Antti Railio valmistelee uutta albumia ja lähtee jo perinteeksi muodostuneelle joulukiertueelle. Vahvoja Sydämiä -kiertue saapuu Huittisten kirkkoon torstaina 7.joulukuuta. Huittisten konsertti on Railion ainut konsertti Satakunnassa. Vahvoja Sydämiä on toistaiseksi viimeinen Antti Railion kirkkokiertue.

”Näinä aikoina jokainen meistä tarvitsee vahvaa sydäntä ja mikäli omat voimat on vähissä tarvitsemme ympärille vahvoja sydämiä. Konserttien on tarkoitus antaa hengähdystauko arjen keskelle ja tuoda lohtua ja voimaa sitä tarvitseville” – Antti Railio

Laulaja Antti Railio julkaisi muutaman vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia 15.syyskuuta.
Vahvoja sydämii -nimisellä kappaleella sytytetään toivon liekki tuomaan valoa ja uskoa parempaan tulevaan, etenkin lasten ja nuorten keskuudessa.

– Kaikkien surullisten uutisten, epävarmuuden ja pelon keskellä tarvitaan vahvoja sydämiä. Uusi biisi osuu keskelle jälleen pinnalle noussutta keskustelua lasten ja nuorten hyvinvoinnista, kiusaamisesta ja muusta siihen liittyvästä, Railio toteaa.

– Ollaan me heitä, jotka kasvattavat kotonaan vahvoja sydämiä. Sillä tavalla voimme kukin omalta osaltamme rakentaa tulevaisuudesta turvallisempaa ja parempaa tuleville sukupolville. Se vaatii meiltä aikuisilta luottamusta myös hyvään, sen sijaan että lannistuisimme vaikeuksien edessä. Meistä jokainen voi osallistua talkoisiin kiusaamista vastaan, Railio jatkaa.

Railion uusi kappale on kerännyt kuuntelijoilta paljon kehuja.
”Todella tunteellinen ja koskettava kappale”, ”Herkästi korvaan tarttuva sävelmä ja tärkeä sanoma”, ”Niin ihana kappale”, kommenteissa muun muassa todetaan.

Vuonna 2013 Railio voitti The Voice of Finland -kilpailun ja nousi Suomessa tunnetuksi. Hän on julkaissut aiemmin kolme albumia: Vieras maa (2014), Mielenrauhaa (2019) ja Ikuisuus (2020), ja on ollut pitkään mukana menestyskonseptissa Raskasta Joulua.

ANTTI RAILIO – VAHVOJA SYDÄMIÄ – KIRKKOKONSERTTI TO 7.12.2023 klo 19 Huittisten kirkko, Kirkkotie, 32700 Huittinen. Ovet avataan tuntia ennen konsertin alkua klo 18.

Liput alk. 34,90€. Lipunmyynti konserttiin alkaa Ticketmasterilla ja K-Supermarket Lautturissa torstaina 28.9. klo 09.

Konsertin järjestäjä: Eura Events
Lisätietoja: Tomi Viren, 0407006479, tomi.viren@euraevents.fi, www.euraevents.fi

Yksityiskohdat

7.12.2023 19:00
Huittisten kirkko
Kirkkotie, 32700 Huittinen